Αλέξης Παππάς: «Μου έκανε εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη»
13:44 - 08/10/2024
Ο Αλέξης Παππάς ήταν χειμαρρώδης σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο, για τη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό του […]
The post Αλέξης Παππάς: «Μου έκανε εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Παππάς: «Μου έκανε εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη»
Ο Αλέξης Παππάς υπήρξε... χειμαρρώδης σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο.Ο Αλέξης Παππάς υπήρξε... χειμαρρώδης σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο.Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε πρόσωπα της επικαιρότητες, αποκάλυψε ποιοι παρουσιαστές τον έχουν φέρει σε αμηχανία, αλλά, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η αναφορά του στη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά. «Έχει συμβεί να πάω καλεσμένος σε εκπομπή και να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr