Χάρης Σαβαλάνος: Νιώθω τυχερός που έχω μητέρα την Άννα Διαμαντοπούλου - Τι τον ενέπνευσε να γράψει το "Ελεύθερος" για τον Αργυρό

12:19 - 08/10/2024

«Αυτό που έμαθα από την πορεία της μητέρας μου είναι ότι η πολιτική θέλει γερό στομάχι και να βάζεις το εγώ σου κάτω από το κοινό συμφέρον και την πατρίδα, ακόμα και όταν η πατρίδα μπορεί να μη σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο», τονίζει ο Χάρης Σαβαλάνος

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Σαβαλάνος: Η συγκίνηση για τη μητέρα του Άννα Διαμαντοπούλου – Η συνεργασία με τον Αργυρό

«Νιώθω τυχερός που έχω μητέρα την Άννα Διαμαντοπούλου, όχι για το πολιτικό πρόσωπο αλλά για τη μάνα μου»

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Κρατάει με νύχια και με δόντια το προβάδισμα για τον τίτλο η Ντιναμό Μινσκ

Γιάννης Κουρτάκης για Καραμανλή: Όταν "δαιμονοποίησε" την άλλη γνώμη "αποκεφαλίζοντας" Σουφλιά, Μάνο και Κοντογιαννόπουλο

Πολλαπλά μηνύματα Τσίπρα: "Δεν ήμουν ποτέ θιασώτης του αναχωρητισμού" - Τα "καρφιά" κατά Κασσελάκη

Βόλος: Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 20χρονης Σταυρούλας - "Εσύ θα χαρίσεις ζωή, εμείς απλά θα κάνουμε αυτό που ήθελες"

Αθήνα: Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη - Μεταναστευτικό, ασφάλεια και δημογραφικό το θέματα που συζητήθηκαν

Μετρό Θεσσαλονίκης: Μεγάλη έκπληξη με τον σταθμό "Βενιζέλου" - Τι περιμένει τους επιβάτες