Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer»

12:17 - 08/10/2024

Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου.Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου.Συγκεκριμένα, η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, ενώ τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer. «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και να απαντήσω. Αν έχει βγει η ίδια και έχει απαντήσει γι’ αυτό… Αφορά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer

Εγώ θα κοιτάξω να είμαι ένα σωστό πρότυπο για τα παιδιά και τα νέα κορίτσια, τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η άρνησή της για την Ιωάννα Τούνη – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer»

Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου στους δημοσιογράφους. Η […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Η άρνησή της για την Ιωάννα Τούνη – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ