Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer»
12:17 - 08/10/2024
Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου.Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου.Συγκεκριμένα, η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, ενώ τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer. «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και να απαντήσω. Αν έχει βγει η ίδια και έχει απαντήσει γι’ αυτό… Αφορά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer
Εγώ θα κοιτάξω να είμαι ένα σωστό πρότυπο για τα παιδιά και τα νέα κορίτσια, τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Η άρνησή της για την Ιωάννα Τούνη – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer»
Για την Ιωάννα Τούνη και την ανάρτηση με την τούρκικη σημαία κλήθηκε να απαντήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου στους δημοσιογράφους. Η […]
The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Η άρνησή της για την Ιωάννα Τούνη – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr