Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή: Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό

12:13 - 08/10/2024

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φετινό «The 2Night Show» στον AΝΤ1. Όπως ήταν αναμενόμενο ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους τον τελευταίο καιρό. Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον γνωστό κωμικό και ότι τον έχει συναντήσει στο παρελθόν ορισμένες φορές. «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό. Δεν τον έχω δει ποτέ στο θέατρο. Έχω δει πολλές παραστάσεις του στην τηλεόραση. Τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά. Τον έχω καλέσει σε εκπομπή αλλά δεν ήρθε. Ηταν στα πρώτα χρόνια που έκανα πρωινό στο Mega» σημείωσε αρχικά. «Θέλω να στο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απαντά πρώτη φορά για την κόντρα του με τον Σεφερλή – Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Σαντικάι

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φετινό «The 2Night Show» στον AΝΤ1. Όπως ήταν αναμενόμενο ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους τον τελευταίο καιρό. Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον γνωστό κωμικό κι ότι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η αεροπορία της Ουκρανίας κατέστρεψε 64 από τα 114 drones της Ρωσίας

Επιστροφή Φορτούνη, τέλος το ΟΑΚΑ για την Εθνική Ελλάδας

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου