Θέμης Αδαμαντίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν»
11:46 - 08/10/2024
Ο Θέμης Αδαμαντίδης ρωτήθηκε από τα δικαστήρια, για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, πριν από ένα 24ωρο, μέσα από την εκπομπή του. Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024 ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την έξοδό του, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό στην κάμερα του «Πρωινού» μετά τα όσα ... Περισσότερα
To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η νέα απάντηση του Αδαμαντίδη στον Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν» [βίντεο]
Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/10 ο Θέμης Αδαμαντίδης και μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» μετά τα όσα είπε χθες για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας. «Ξέρετε τι έχω να πω; Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ αγαπάω περισσότερο από αυτόν. Έτσι πιστεύω. Είμαι σίγουρος. Και να σας πω κάτι; Έχω δώσει […]
Το άρθρο Η νέα απάντηση του Αδαμαντίδη στον Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘέμης Αδαμαντίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν»
Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά
To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr