Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Ποτέ δεν έχει απολυθεί κανένας εξαιτίας μου»
10:46 - 08/10/2024
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Φαίη Σκορδά, είχαν ένα ξεχωριστό διάλογο, στο ξεκίνημα του Buongiorno. Ο έμπειρος παρουσιαστής έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν. Η Φαίη Σκορδά του έπλεξε το εγκώμιο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πήρε το λόγο στην έναρξη του Buongiorno. Οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν λόγια αγάπης, με την οικοδέσποινα να εκφράζει την έκπληξη που ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Ποτέ δεν έχει απολυθεί κανένας εξαιτίας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά: «Πέρασες από μία στενωπό που έχει ονοματεπώνυμο αρσενικό»
Τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Ζαρίφη σε χθεσινοβραδινή της έξοδο σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Buongiorno της […]
The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά: «Πέρασες από μία στενωπό που έχει ονοματεπώνυμο αρσενικό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά: «Δεν έχει απολυθεί κανένας εξαιτίας μου»
Έναρξη με έναν ξεχωριστό διάλογο έκαναν σήμερα στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν […]
The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά: «Δεν έχει απολυθεί κανένας εξαιτίας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχει βγει ένα όνομα για μένα που δε με αντιπροσωπεύει, δεν έχει απολυθεί ποτέ κανείς εξαιτίας μου»
Με αφορμή τα όσα είπε για τον ίδιο η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής της
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχει βγει ένα όνομα για μένα που δε με αντιπροσωπεύει, δεν έχει απολυθεί ποτέ κανείς εξαιτίας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr