ΟΣΕ: Επιδότηση 22,25 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη «μάστιγα» των κλοπών – Η «συμμορία» του χαλκού

07:01 - 08/10/2024

Εκατομμύρια κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο και τον «Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας Α.Ε.» (ΟΣΕ) οι κλοπές υλικού (κατά βάση τροχαίου ή και εγκαταστάσεων) και οι περίφημες «συμμορίες του χαλκού», όπως τις ονομάζουν στον Οργανισμό, που αποτελούν μία από τις «μάστιγες που ταλαιπωρούν τον σιδηροδρομικό κόσμο. Οι συνεχιζόμενες, και μάλιστα αυξανόμενες κλοπές σιδηροδρομικών υλικών, όπως ράγες και καλώδια, ... Περισσότερα To άρθρο ΟΣΕ: Επιδότηση 22,25 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη «μάστιγα» των κλοπών – Η «συμμορία» του χαλκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα επιδιώξουμε μέχρι τέλους να επιβληθούν τιμωρίες για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ»

Εικόνες που θυμίζουν τσουνάμι στο Περού: Η στιγμή που πελώρια κύματα 6 μέτρων «καταπίνουν» βάρκες και μαγαζιά