Νατάσα Μποφίλιου: «Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια – Δεν θα την έβγαζα αν δεν είχα τον άντρα μου»

23:44 - 07/10/2024

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4. Οι δύο καλλιτέχνες μιλώντας To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου: «Ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά τα πρώτα δέκα χρόνια – Δεν θα την έβγαζα αν δεν είχα τον άντρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Αναστασοπούλου για Κώστα Φραγκολιά: «Δεν ξέρω τι εννοούσε, ήμουν πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά πριν πάω στον Παπαδάκη»

Γιάννης Αϊβάζης για Γιώργο Λιάγκα: «Ένας ηθοποιός που παρουσιάζει μια εκπομπή, παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να του κάνει και κακό»

Αλέξης Κούγιας: Η έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η αναγκαία διασωλήνωση στη ΜΕΘ

Τέμπη – Φάνης Ξανθόπουλος: Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας που έχασε τη ζωή της – «Δεν μας βοήθησε κανείς»

Φωτεινή Πετρογιάννη: Μας δείχνει την κοιλιά της μετά τη γέννηση του γιου της – «Χρειάστηκε να φορέσω το παντελόνι του Μιχάλη»

Αριάνα Γκράντε: Η νέα δημόσια εμφάνιση που προκάλεσε ξανά ανησυχία – «Κάποιος πρέπει να παρέμβει»