Αλέξης Παππάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός»

21:37 - 07/10/2024

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη», είπε ο Αλέξης Παππάς. Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και στη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό του στο Tik Tok. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Παππάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Παππάς για Μαρία Αντωνά: «Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη»

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και στη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό To άρθρο Αλέξης Παππάς για Μαρία Αντωνά: «Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραυματίστηκε στο πρόσωπο λίγο πριν τα American Music Awards

Γιούλη Ζήκου: «Η ζωή μου έχει χάσει την ομορφιά και την ποιότητα που είχε όταν ζούσε ο Γιάννης Μόρτζος»

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Η Χλόη ακούει τη Θάλεια να μιλά στον π. Νικόλαο για την κόρη της

Ο Τσάμπι Αλόνσο εγκρίνει για τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ερναντές και θέλει τους Χάουσεν και Ινκαπιέ

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασαν σε λυγμούς οι κόρες του ζευγαριού που προφυλακίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίησή τους – «Πρώτο βράδυ που θα κοιμηθούμε χωρίς εφιάλτες»

ΑΣΕΠ: Παρατείνεται έως την Πέμπτη η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στον γραπτό διαγωνισμό