Αλέξης Παππάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός»

21:37 - 07/10/2024

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η Μαρία Αντωνά βρέθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη», είπε ο Αλέξης Παππάς. Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και στη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό του στο Tik Tok. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Παππάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Μου έκανε εντύπωση αλλά θέλει η νύφη και ο γαμπρός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Παππάς για Μαρία Αντωνά: «Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη»

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και στη νέα του διαδικτυακή εκπομπή στον λογαριασμό To άρθρο Αλέξης Παππάς για Μαρία Αντωνά: «Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό – Η γραβάτα με την ελληνική σημαία, οι μπλε φάκελοι και τα «πηγαδάκια»

Οπαδική επίθεση με τραυματία στη Λάρισα

Λεωφορείο «λαμπάδιασε» στην Πεντέλη – Στο νοσοκομείο ο οδηγός με αναπνευστικά προβλήματα

Αγία Θεοδώρα: Το γραφικό εκκλησάκι στην Αρκαδία με τα 17 δέντρα στην στέγη του

Τι σημαίνει η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Θωμάς Στρακόσα για την εθνική Αλβανίας