Νατάσσα Μποφίλιου: Αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000 δεν έχει σημασία, απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε

20:09 - 07/10/2024

Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω κινδυνέψει, ανέφερε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσσα Μποφίλιου: Αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000 δεν έχει σημασία, απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στο πρόσφατο θέμα που προέκυψε με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της, στην εμφάνισή της στο «Στούντιο 4». Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στο πρόσφατο θέμα που προέκυψε με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της, στην εμφάνισή της στο «Στούντιο 4». Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο αντιδράσεων, καθώς κατακρίθηκε από πολλά άτομα στα κοινωνικά δίκτυα για το ακριβό – όπως ισχυρίστηκαν – ρούχο που φόρεσε σε ζωντανή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η ιατρική γνωμάτευση για την 45χρονη πριν μπει στο χειρουργείο για επέμβαση ρουτίνας και πεθάνει

ΠΑΣΟΚ: Κλίμα αισιοδοξίας στο δείπνο του Ανδρουλάκη με τους βουλευτές - Σήμερα η συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου

Άμπι Κλάνσι:  Με καυτά κόκκινα εσώρουχα έδεσε τον Πίτερ Κράουτς σε τραπέζι μπιλιάρδου αλλά το τέλος... πόνεσε

Τέιλορ Χέιργουντ-Μπέλις: Ο μπαμπάς μασκότ, ο πεθερός αρχηγός της Γιουνάιτεντ και εκείνος έτοιμος για το ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ

Κίνηση: Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι, στο «κόκκινο» ο Κηφισός

ΗΠΑ: Σύζυγος γνωστής τρανς συγγραφέως σκότωσε τον πατέρα της με παγοκόφτη