Νατάσσα Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα»
18:19 - 07/10/2024
«Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet» δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου. Την Νατάσσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της. «Το πρώτο πράγμα που ... Περισσότερα
To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα»
«Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet» δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.
Διαβάστε το στο thebest.grΝατάσσα Μποφίλιου: «Γίνεται θέμα αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000»
Η Νατάσσα Μποφίλιου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […]
The post Νατάσσα Μποφίλιου: «Γίνεται θέμα αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝατάσσα Μποφίλιου: "Γίνεται θέμα αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000"
"Εγώ δεν ταυτίζομαι με αυτόν τον άνθρωπο που θα σχολιάσει, δεν τον καταλαβαίνω, δεν τον εμπιστεύομαι, δεν τον θέλω. Ούτε αυτός ταυτίζεται και με θέλει και είναι δίκαιο".
Διαβάστε το στο thetoc.grΝατάσσα Μποφίλιου: «Ξαφνικά έγινε θέμα αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000»
Νατάσσα Μποφίλιου: «Η κριτική έχει διαλύσει ανθρώπους, εμένα δεν δέχομαι να με διαλύσει. Έχω κινδυνεύσει όταν μίλησα για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στην φυλακή»
Διαβάστε το στο neolaia.grΝατάσσα Μποφίλιου: «Έγινε θέμα αν το φόρεμά μου κάνει 2.000 ευρώ»
Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την κριτική που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της. «Το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν «εσύ δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε». Μετά «πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει». […]
The post Νατάσσα Μποφίλιου: «Έγινε θέμα αν το φόρεμά μου κάνει 2.000 ευρώ» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr