Βία ανηλίκων: Μητέρα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονους - Του έσπασαν τα δόντια

18:18 - 07/10/2024

Όταν παρέλαβα το παιδί μου τα ούλα του ήταν κατάμαυρα και είχε ροή αίματος, τόνισε η μητέρα του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βία ανηλίκων: Μητέρα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονους - "Δεν θα μπορεί να μασήσει για 2 χρόνια"

"Όταν παρέλαβα το παιδί μου τα ούλα του ήταν κατάμαυρα και είχε ροή αίματος", καταγγέλλει η μητέρα του 4χρονου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βία ανηλίκων: 13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 συνομιλήκους του

Ο πατέρας του θύματος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος συμμαθητή του γιου του και στα υπόλοιπα 10 άτομα που εξαπέλυσαν την επίθεση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βία ανηλίκων: Μητέρα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονους

Τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονα κατήγγειλε μια μητέρα, αναφέροντας ότι το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κτηματολόγιο: Σε λιγότερο από 10 ημέρες η λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων

Μητσοτάκης στο συνέδριο της Νεολαίας του ΕΛΚ: Η Ευρώπη πρέπει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα με τις ΗΠΑ

Αλκαζάρ: Αποκαθίσταται το σημαντικό μνημείο της Θεσσαλονίκης

Κώστας Κόκλας για Μανούσο Μανουσάκη: Τον θεωρούσα δάσκαλο, κάτι σαν μεγάλο μου αδερφό

Γιώργος Χρανιώτης για Μανούσο Μανουσάκη: Σε ευχαριστώ για τη χαρά και τη γνώση

O Κρις Μάρτιν από τους Coldplay και η αυθόρμητη στιγμή σε συναυλία του με non-binary ατομο