Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για τον Γητευτή: «Ήμουν γυμνή στο ποτάμι, τα νερά παγωμένα και κάτι τεράστια καβούρια»
16:16 - 07/10/2024
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Γητευτής», Μαρία Κορινθίου και Ιωσήφ Μαρινάκης, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα […]
The post Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για τον Γητευτή: «Ήμουν γυμνή στο ποτάμι, τα νερά παγωμένα και κάτι τεράστια καβούρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για την σειρά "Γητευτή": “Ήμουν γυμνή στο ποτάμι, τα νερά παγωμένα και κάτι τεράστια καβούρια”
«Μία από τις επικίνδυνες σκηνές ήταν η σκηνή με την ιππασία. Έχουμε πλανά με τον Ιωσήφ Μαρινάκη πάνω στο άλογο στα Τρίκαλα αλλά δεν έπαιξαν ποτέ», λέει η Μαρία Κορινθίου
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για τον Γητευτή: «Ήμουν γυμνή στο ποτάμι, τα νερά παγωμένα και κάτι τεράστια καβούρια»
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Γητευτής», Μαρία Κορινθίου και Ιωσήφ Μαρινάκης, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Μαρία Κορινθίου διηγήθηκαν από ένα γύρισμα που τους έχει «χαραχθεί» στην μνήμη τους. «Θυμάμαι είχαμε φτάσει με τη Μαρία Κορινθίου για τα γυρίσματα του Γητευτή σε ένα χωριό κοντά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr