Ελπίδα: Ευτυχισμένη για το εγγόνι της – «Θέλω να ακούσω να με λέει γιαγιά και μετά ας φύγω»
14:54 - 07/10/2024
Η Ελπίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Η
To άρθρο Ελπίδα: Ευτυχισμένη για το εγγόνι της – «Θέλω να ακούσω να με λέει γιαγιά και μετά ας φύγω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελπίδα: Έγινε γιαγιά και έκανε τις πρώτες δηλώσεις - "Θέλω να ακούσω να με λέει γιαγιά και μετά ας φύγω"
Η Ελπίδα είναι μία τρισευτυχισμένη γιαγιά και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για το εγγονάκι της
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλπίδα: Ευτυχισμένη για το εγγόνι της – «Θέλω να ακούσω να με λέει γιαγιά και μετά ας φύγω»
Η Ελπίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.Η Ελπίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.Ειδικότερα, η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη μετά την απώλεια του μωρού της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου και δήλωσε τρισευτυχισμένη για το εγγόνι της! […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr