Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εγώ ήμουν πάρα πολύ κύριος»

14:53 - 07/10/2024

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εγώ ήμουν πάρα πολύ κύριος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: “Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εγώ ήμουν πάρα πολύ κύριος” (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, είχε πει τα εξής: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις συναντήσεις τους στα πλατό του ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή σχετικά με το πώς δέχεται ερωτήσεις από τους To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις συναντήσεις τους στα πλατό του ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε