Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση»

14:53 - 07/10/2024

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο προ ημερών είχε πει πως «δεν τον θεωρώ ηθοποιό». «Το σκετσάκι του Γιάννη Μπέζου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μού φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος ο οποίος ακομπλεξάριστα βγήκε και έκανε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Πιστιόλα σε Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση»

Η Λουκία Πιστιόλα σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star αναφέρθηκε στο σκετς του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αναβίωσαν τους χαρακτήρες των «Απαράδεκτων» αλλά και στα όσα είπε για εκείνη πρόσφατα ο Μάρκος Σεφερλής. Να θυμίσουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είπε πει πρόσφατα: «Η κα Πιστιόλα -να λέμε το όνομά της για να ακούγεται […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση»

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για […] The post Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση»

Στο σκετς του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αναβίωσαν τους χαρακτήρες των «Απαράδεκτων» αλλά To άρθρο Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει