Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση»
14:53 - 07/10/2024
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο προ ημερών είχε πει πως «δεν τον θεωρώ ηθοποιό». «Το σκετσάκι του Γιάννη Μπέζου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μού φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος ο οποίος ακομπλεξάριστα βγήκε και έκανε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκία Πιστιόλα σε Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση»
Η Λουκία Πιστιόλα σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star αναφέρθηκε στο σκετς του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αναβίωσαν τους χαρακτήρες των «Απαράδεκτων» αλλά και στα όσα είπε για εκείνη πρόσφατα ο Μάρκος Σεφερλής. Να θυμίσουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είπε πει πρόσφατα: «Η κα Πιστιόλα -να λέμε το όνομά της για να ακούγεται […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση»
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για […]
The post Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση»
Στο σκετς του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου που αναβίωσαν τους χαρακτήρες των «Απαράδεκτων» αλλά
To άρθρο Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός! Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr