Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»

14:53 - 07/10/2024

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.«Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Ασ’ το τώρα, μην το συζητάς. Δεν θα τον άλλαζα. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια», σημείωσε σε πρώτο χρόνο στη Φαίη Σκορδά η Ελένη Γερασιμίδου. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε νωρίτερα σήμερα (7/10) η Ελένη Γερασιμίδου. Τη σπουδαία ηθοποιό φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά σε […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου τη Δευτέρα 7/10. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω»

Διαβάστε το στο real.gr

Ελένη Γερασιμίδου: "Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα"

Η Ελένη Γερασιμίδου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει