Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»
14:53 - 07/10/2024
Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.«Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Ασ’ το τώρα, μην το συζητάς. Δεν θα τον άλλαζα. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια», σημείωσε σε πρώτο χρόνο στη Φαίη Σκορδά η Ελένη Γερασιμίδου. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»
Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε νωρίτερα σήμερα (7/10) η Ελένη Γερασιμίδου. Τη σπουδαία ηθοποιό φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά σε […]
The post Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου τη Δευτέρα 7/10. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε
To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Γερασιμίδου: "Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα"
Η Ελένη Γερασιμίδου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση
Διαβάστε το στο thetoc.gr