Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»

14:53 - 07/10/2024

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε η Ελένη Γερασιμίδου.«Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Ασ’ το τώρα, μην το συζητάς. Δεν θα τον άλλαζα. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια», σημείωσε σε πρώτο χρόνο στη Φαίη Σκορδά η Ελένη Γερασιμίδου. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε νωρίτερα σήμερα (7/10) η Ελένη Γερασιμίδου. Τη σπουδαία ηθοποιό φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά σε […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου τη Δευτέρα 7/10. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω»

Διαβάστε το στο real.gr

Ελένη Γερασιμίδου: "Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα"

Η Ελένη Γερασιμίδου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Λούκας Γιώρκας: «Έλληνες δημοσιογράφοι έλεγαν ότι θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα περάσουμε από τον ημιτελικό»

Μαρία Ηλιάκη για Μαρίνα Σάττι: «Δεν ήταν αγενής, απλά πολύ αμήχανη»

K. Bελόπουλος για το πόρισμα για τα Τέμπη: «Ας διαλέξει ο κ. Καρώνης, ή επιστήμονας ή σεναριογράφος»

ΣΥΡIZA-ΠΣ: Είναι ήδη καταδικασμένη η ΝΔ για τα Τέμπη στη συνείδηση του ελληνικού λαού

Πολιτική θύελλα στη Βουλγαρία μετά την πρόταση του Προέδρου Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι υπόλογη για το κύριο έγκλημα, δηλαδή τη σύγκρουση των δύο τρένων