«Όλα εδώ πληρώνονται»: Η σκληρή ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

14:49 - 07/10/2024

«Όλα εδώ πληρώνονται», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε δήλωσή του σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών δύο αγωγές λογοδοσίας σχετικά με τις οικονομικές διαφορές. «Η ζημιά μέσα μου είναι το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου», τονίζει, μεταξύ άλλων. Η δήλωση του Γιώργου Μαζωνάκη: Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα. Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ολα εδώ, πληρώνονται!» – Σκληρή ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσω των δικηγόρων του Θένιας Καραγιλάνη και Ιάκωβου Βενιέρη εξέδωσε ανακοίνωση για την επίμαχη διαμάχη.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα