Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Αισθανόταν ένα τράβηγμα, εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη»

14:10 - 07/10/2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική της Super League και η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη μίλησε για τον τραυματισμό του στην εκπομπή που συμμετέχει στον ANT1. Η Ελένη Βουλγαράκη, που παρακολούθησε από την εξέδρα του ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, τόνισε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης αισθανόταν ένα ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Αισθανόταν ένα τράβηγμα, εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη: «Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη»

Η Ελένη Βουλγαράκη ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή από τον Λιάγκα για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Ιωαννίδης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και εκείνη έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η Ελένη Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη: “Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη” (βίντεο)

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο 44ο λεπτό, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατά την πτώση του στο χορτάρι. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με την Αγγλία. Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο… στόχαστρο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ελένη Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη: «Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο 44ο λεπτό, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατά την πτώση του […] The post Η Ελένη Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη: «Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στη Λακωνία – Στα Παπαδιάνικα το επίκεντρο

Σειρήνες σε προάστιο του Κιέβου - Στις φλόγες κέντρο υγείας ύστερα από επιδρομή ρωσικών drones

Survivor: Έχασε μετά από σκληρή μάχη και αποχώρησε με δάκρυα – Ποια ομάδα πάει «αρτιμελής» στο πάρτι της ένωσης

Ο Αντώνης Σαμαράς «απαντά» στην Άνγκελα Μέρκελ με βίντεο δηλώσεων από τότε που ήταν πρωθυπουργός

Η βαθμολογία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League

Χαμός με Μπαρτζώκα μετά το Παρτιζάν – Ολυμπιακός: «Με έβριζε ο βοηθός του Ομπράντοβιτς και μου επιτέθηκαν ο Τζόουνς και ένας οπαδός»