Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»
11:55 - 07/10/2024
Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος μιλούν για τη συνεργασία τους, μετά την πρεμιέρα της παράστασής τους. Τους Δημήτρη Λάλο και Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο Mega, μετά το τέλος της παράστασης «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου». Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους. «Το θέατρο είναι γεμάτο και εμείς ... Περισσότερα
To άρθρο Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά
Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στην παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου» στο Ηρώδειο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαριλίτα Λαμπροπούλου: Έτσι απάντησε για τον Δημήτρη Λάλο: "Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα"
«Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαριλίτα Λαμπροπούλου: Η απάντηση σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος με αφορμή την παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου» που παρουσίασαν την Κυριακή στο Ηρώδειο. «Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριλίτα Λαμπροπούλου: Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική
Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου θεατρικά για πρώτη φορά στην σκηνή του Ηρωδείου.Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου θεατρικά για πρώτη φορά στην σκηνή του Ηρωδείου.Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο ηθοποιοί – που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες – έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον Χρήστο Λύσσεα. «Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριλίτα Λαμπροπούλου σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»
Μία ξεχωριστή βραδιά για το θεατρόφιλο κοινό προσέφεραν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν στο […]
The post Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαριλίτα Λαμπροπούλου: Έτσι απάντησε σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λάλο – «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου θεατρικά για
To άρθρο Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Έτσι απάντησε σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λάλο – «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr