Κωνσταντίνος Βασάλος: Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Βασάλος: "Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου"
«Επειδή είμαι κομπλεξικός», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε μπροστά στην κάμερα - «Δεν είμαι σε φάση για γάμο»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου»
«Δεν υπάρχει ιδανική μέρα και χρόνος για οικογένεια», είπε ο Κωνσταντίνος ΒασάλοςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Κωνσταντίνος Βασάλος εξομολογείται: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο του βίντεο στο κανάλι του, Raw House στο Youtube, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Επειδή είμαι κομπλεξικός και γενικά οι άντρες έχουν αυτό που δεν θέλουν ποτέ να τους απατήσει η σχέση τους, θα πω καλύτερα ότι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου»
Με νέο βίντεο επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας 30/9 ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το κανάλι
To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr