Κωνσταντίνος Βασάλος: Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου

09:18 - 07/10/2024

Επειδή είμαι κομπλεξικός, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου"

«Επειδή είμαι κομπλεξικός», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε μπροστά στην κάμερα - «Δεν είμαι σε φάση για γάμο»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σχέση μου»

«Δεν υπάρχει ιδανική μέρα και χρόνος για οικογένεια», είπε ο Κωνσταντίνος ΒασάλοςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξομολογείται: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο του βίντεο στο κανάλι του, Raw House στο Youtube, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Επειδή είμαι κομπλεξικός και γενικά οι άντρες έχουν αυτό που δεν θέλουν ποτέ να τους απατήσει η σχέση τους, θα πω καλύτερα ότι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου»

Με νέο βίντεο επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας 30/9 ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το κανάλι To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Προτιμώ να με προδώσει φίλος παρά να με απατήσει η σύντροφός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Καταδικάστηκε πατέρας που χτύπησε και απείλησε την 8χρονη κόρη του επειδή δεν τον αγκάλιασε

Ισραήλ και Λίβανος ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την επίλυση των διαφορών τους στα χερσαία σύνορα

Έμπλεξε ο Βινίσιους - Έκανε like σε 16χρονη Τουρκάλα βολειμπολίστρια και ξεσήκωσε αντιδράσεις

O Νεϊμάρ στο στόχαστρο: Επικρίσεις για την απουσία του από τον ημιτελικό της Σάντος μετά την παρουσία του στο Καρναβάλι

Ισραηλινός μαθητής συνελήφθη στο Άουσβιτς για ναζιστικό χαιρετισμό

Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας ο Νόα Άλεν της Ίντερ Μαϊάμι