ΗΠΑ: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

06:54 - 07/10/2024

«Όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα» ήταν το παράπονο του Τζακ Ντόχερτι μετά το τροχαίο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Νεαρός YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Οδηγούσε στη βροχή και κοίταζε το κινητό του

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε νεαρός YouTuber, διαλύοντας μια McLaren αξίας 200.000 δολαρίων, ενώ έκανε live streaming

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming: Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

«Όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα» ήταν το παράπονο του Τζακ Ντόχερτι μετά το τροχαίο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

ΗΠΑ: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming

Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΗΠΑ: 20χρονος YouTuber διέλυσε McLaren $200.000 σε live streaming - Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή

«Όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα» ήταν το παράπονο του Τζακ Ντόχερτι μετά το τροχαίο

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ληστεία βγαλμένη από ταινία σε μουσείο της Γαλλίας: Άρπαξαν «εθνικό θησαυρό» 7 εκατ. ευρώ και έριξαν καρφιά για τα περιπολικά

Πέδρο Πασκάλ - Πολ Μέσκαλ: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Gladiator 2 στο Μαρόκο

Χουλκ: Παντρεύεται και με θρησκευτικό γάμο την ανιψιά της πρώην συζύγου του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

Τροχαίο στην Αχαΐα: Τραυματίστηκε 55χρονος οδηγός

Κωνσταντινούπολη: Πλημμύρες και ακυρώσεις πτήσεων λόγω θυελλωδών ανέμων – Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκτακτη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ την Τρίτη - «Δε θα σταματήσει η στήριξη στο Κίεβο» λέει η Συμμαχία