Νάντια Γιαννακοπούλου: Ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ – Τη μεγαλύτερη σημασία έχει η ενότητά μας

00:36 - 07/10/2024

«Σήμερα είναι μια ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.00 που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, έδωσαν μήνυμα επαναφοράς του κινήματος στην κοινωνία. Να γίνουμε ισχυρή αντιπολίτευση και ισχυρή κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές» είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/10/24). «Τη μεγαλύτερη σημασία έχει η ενότητά μας. ... Περισσότερα To άρθρο Νάντια Γιαννακοπούλου: Ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ – Τη μεγαλύτερη σημασία έχει η ενότητά μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»

Στιβ Μπάνον: Πόζαρε με μπλούζα «Λευτεριά στην Κωνσταντινούπολη» και προκάλεσε οργή στην Τουρκία

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου