Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

21:58 - 06/10/2024

Ένα ακόμη σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά της Γαύδου - Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

Ένα ακόμη σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά της Γαύδου - Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

Σκάφος με 55 μετανάστες εντοπίστηκε το πρωί σήμερα (06.10.24) νότια της Γαύδου. Οι μετανάστες που επέβαιναν στο σκάφος, στην πλειοψηφία τους άνδρες, όπως αναφέρει το Cretapost, περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο σημαίας Λιβερίας, ενώ αναμένεται να φτάσουν στα Χανιά, όπου και θα φιλοξενηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αγυιάς. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την ... Περισσότερα To άρθρο Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

Σκάφος με 55 μετανάστες εντοπίστηκε το πρωί σήμερα (06.10.24) νότια της Γαύδου. Οι μετανάστες που επέβαιναν στο σκάφος, στην πλειοψηφία… Το άρθρο Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

Σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νότια της Γαύδου στο οποίο επέβαιναν 55 άτομα που περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο σημαίας Λιβερίας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Χανιά: Nέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο

Στο σκάφος επέβαιναν 55 άτομα και μεταφέρθηκαν στα Χανιά - Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατάσχεσε το σκάφος μεταφοράς

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

Εκστρατεία με έργα τέχνης υπέρ της Κάμαλα Χάρις

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη στο 3% των ψήφων, ακολουθεί κοντά ο Γερουλάνος – Πάνω από 300.000 η συμμετοχή – Live τα πρώτα αποτελέσματα (upd)

UBS, Optima Bank και Pantelakis Securities «ποντάρουν» στις ελληνικές τράπεζες

Χέρτζογκ σε Λιβανέζους και Ιρανούς μέσω Al-Arabiya: Θέλω να απευθυνθώ στον λαό του Λιβάνου και στον λαό του Ιράν, ξυπνήστε!

Τι να δω στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Γράφουν οι αρχαιολόγοι δρ Παναγιώτης Ιωσήφ και δρ Ιωάννης Φάππας

Αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο και την Οδησσό, σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό