Ξέσπασε on camera ο Τριαντάφυλλος: «Κάνετε παλιά, κίτρινη τηλεόραση»

19:03 - 06/10/2024

Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που τον συνάντησε σε πρόσφατη έξοδό του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά δημοσιογράφων, παρουσιαστών και εκπομπών, ενώ σχολίασε και τον ντόρο που έχει προκληθεί με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν μιλάω, δεν θα σου πω τίποτα. Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για κάτι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, ότι λέω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη μίλησε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, δεν άντεξε και […] The post Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, ότι λέω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Οι ευχές των celebrities για την εγκυμοσύνη της

Νέο βιβλίο από την Άντζελα Γκερέκου – Ταξιδεύει στις ρίζες της και στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας

Καίτη Γαρμπή: Τα τρυφερά λόγια για τον Διονύση Σχοινά – «Είναι ιππότης, ακόμα μου ανοίγει τις πόρτες»

3 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου δεν είναι εδώ μόνο για τις εύκολες στιγμές

H Νικολέττα Ράλλη για τον σύζυγό της: «Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε χωρίσει»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Θα είμαι στο GNTM, πέσανε οι υπογραφές»