Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα στο σημείο να μην θέλω να τρώω, να κάνω μπάνιο, να ντύνομαι, να βγαίνω»

19:03 - 06/10/2024

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Πάνο Κατσαρίδη στο Μεγάλο Κανάλι. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μάχη που έδωσε για δυο χρόνια με την κατάθλιψη ενώ… επιβεβαίωσε τον «αστικό θρύλο» για τις σχέσεις που είχε με την Μιμή Ντενίση στην τηλεοπτική τους συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «με την κατάθλιψη συναντήθηκα για δυο χρόνια γιατί είχα αφιερώσει όλη μου την ζωή στη μάνα μου. Όταν πέθανε, δεν το δέχθηκα καλά. Όταν βγήκα από την Φάρμα, έπεσα. Δυο χρόνια. Δηλαδή έφτασα στο σημείο να μην θέλω ούτε να τρώω, ούτε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: Όταν είχα κατάθλιψη, έφτασα σε σημείο να μη θέλω να τρώω και να κάνω μπάνιο

Ήμουν ο «σούπερ Τζώρτζογλου» και ξαφνικά έβλεπε άλλον, είπε για τη σύζυγό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: "Έφτασα να μη θέλω να τρώω, να κάνω μπάνιο, να ντύνομαι"

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξομολογήθηκε ότι "με την κατάθλιψη συναντήθηκα για δυο χρόνια, γιατί είχα αφιερώσει όλη μου τη ζωή στη μάνα μου - Όταν πέθανε, δεν το δέχθηκα καλά. Όταν βγήκα από τη Φάρμα, έπεσα" - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα στο σημείο να μην θέλω να τρώω, να κάνω μπάνιο, να βγαίνω»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Διαβάστε το στο in.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα στο σημείο να μην θέλω να τρώω, να κάνω μπάνιο, να ντύνομαι, να βγαίνω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες […] The post Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα στο σημείο να μην θέλω να τρώω, να κάνω μπάνιο, να ντύνομαι, να βγαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη – «Έφτασα σε σημείο να μη θέλω να τρώω και να κάνω μπάνιο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.  Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη – «Έφτασα σε σημείο να μη θέλω να τρώω και να κάνω μπάνιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Πάνο Κατσαρίδη στο Μεγάλο Κανάλι. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μάχη που έδωσε για δυο χρόνια με την κατάθλιψη ενώ… επιβεβαίωσε τον «αστικό θρύλο» για τις σχέσεις που είχε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!

Ξεπέρασαν τους 43.800 οι Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ – Ποιοι πληρώνονται έως τις 22 Νοεμβρίου