Άντζελα Γκερέκου: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μίμη Πλέσσα – «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί»

14:40 - 06/10/2024

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τον σπουδαίο, Μίμη Πλέσσα που άφησε την τελευταία του πνοή μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε στα social media η σύζυγός του Λουκίλα Κάρρερ, με την οποία ο Μίμης Πλέσσας απέκτησε την κόρη του, Ελεάννα. «Μας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον Μίμη Πλέσσα: «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί»

Με αναρτήσεις για τον Μίμη Πλέσσα έχουν γεμίσει από το πρωί του Σαββάτου 5/10 τα social To άρθρο Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον Μίμη Πλέσσα: «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»