Λάκης Γαβαλάς: Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, για αυτό και πηγαίνω σε καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια και γι’ αυτό πάω σε καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τον τρόπο ζωής του σήμερα! «Στη φυλακή ήμουν σε ένα “βεστιάριο” με 2.300 άντρες. Τα ωραιότερα ρούχα τα φορούσα εγώ κι άλλος ένας κρατούμενος. Ο τρόπος ζωής μου πλέον είναι καλύτερος απ’ ότι πριν μπω στη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια και γι’ αυτό πάω σε καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τον […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια και γι’ αυτό πάω σε καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα»
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» και στην Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛάκης Γαβαλάς: "Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, για αυτό και δέχομαι καλέσματα και τρώω τσάμπα"
"Δεν μου λείπει η τηλεόραση, αν και με ζητούν" σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς
Διαβάστε το στο thetoc.gr