Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά»
12:10 - 06/10/2024
Στο Λονδίνο έχει βρεθεί η Ιωάννα Τούνη μαζί με φίλους της, όσο ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη έχουν πάει για…κάμπινγκ! Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Ιωάννα Τούνη ευχαριστεί τον σύντροφό της που κρατά τον γιο τους δίνοντας χρόνο στην ίδια να απολαύσει τις ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τούνη σε Αλεξάνδρου: Μωρό μου πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου
Δείτε το story που ανάρτησε η Instagrammer
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤούνη σε Αλεξάνδρου: «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου»
Στο Λονδίνο ταξίδεψε με την παρέα της η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή inflouencer διοργάνωσε το νέο
To άρθρο Τούνη σε Αλεξάνδρου: «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr