Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά»

12:10 - 06/10/2024

Στο Λονδίνο έχει βρεθεί η Ιωάννα Τούνη μαζί με φίλους της, όσο ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη έχουν πάει για…κάμπινγκ! Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Ιωάννα Τούνη ευχαριστεί τον σύντροφό της που κρατά τον γιο τους δίνοντας χρόνο στην ίδια να απολαύσει τις ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τούνη σε Αλεξάνδρου: Μωρό μου πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου

Δείτε το story που ανάρτησε η Instagrammer 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τούνη σε Αλεξάνδρου: «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου»

Στο Λονδίνο ταξίδεψε με την παρέα της η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή inflouencer διοργάνωσε το νέο To άρθρο Τούνη σε Αλεξάνδρου: «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»

Νέα καταγγελία κατά του Diddy από την τραγουδίστρια Dawn Richard - «Ήμουν τρομοκρατημένη, μου φερόταν απαίσια»

Αυτοκίνητο λαμπάδιασε εν κινήσει κοντά στα διόδια της Πελασγίας - Έγινε και έκρηξη επειδή είχε υγραέριο

Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου στην Πάτρα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,28% – Στα 97,06 εκατ. ευρώ ο τζίρος