Μαρία Σάκκαρη: "Προφανώς και είμαι ερωτευμένη"
12:10 - 06/10/2024
Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε χθες το βράδυ η Μαρία Σάκκαρη, όπου έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη»
Στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη. Η διεθνής τενίστρια έδωσε το παρών στην τεράστια συναυλία για να απολαύσει την «απόλυτη Θεά» – Άννα Βίσση, όπως τη χαρακτήρισε. Η Μαρία Σάκκαρη μάλιστα, απάντησε στο ερώτημα του αν είναι ερωτευμένη. «Μόνο για την Άννα σήμερα εδώ! Το αγαπημένο ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Μαρία Σάκκαρη αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη»
Στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη, προκειμένου να απολαύσει την «απόλυτη Θεά», όπως τη χαρακτήρισε. Η γνωστή τενίστρια, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, τόνισε πως φυσικά και είναι ερωτευμένη! «Μόνο για την Άννα σήμερα εδώ! Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Αγάπη υπερβολική”. Είναι η απόλυτη Θεά, πάμε να τη θαυμάσουμε», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη. Σε ερώτηση ρεπόρτερ για το αν είναι ερωτευμένη, η Μαρία Σάκκαρη απάντησε: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Προφανώς και είμαι!». Δείτε το βίντεο από το 1.37
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη με την ερώτηση: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη»
Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε χθες το βράδυ η Μαρία Σάκκαρη. Στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη, προκειμένου να απολαύσει την «απόλυτη Θεά», όπως τη χαρακτήρισε Η γνωστή τενίστρια, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, τόνισε πως φυσικά και είναι ερωτευμένη! «Μόνο για την Άννα σήμερα εδώ! Το αγαπημένο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη με την ερώτηση: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη»
Στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη, προκειμένου να απολαύσει την «απόλυτη […]
The post Αντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη με την ερώτηση: «Προφανώς και είμαι ερωτευμένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Προφανώς και είμαι ερωτευμένη»
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις πήγε στην συναυλία της Άννας Βίσση
Διαβάστε το στο news.gr