Δανάη Παππά: "Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό"

09:36 - 06/10/2024

«Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος», είπε η Δανάη Παππά - «Πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Παππά για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν: Δεν μου βγήκε σε καλό

Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική, δεν φταίει πάντα ο άλλος, συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δανάη Παππά: «Αυτός ο έρωτας ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

Η Δανάη Παππά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε τόσο για τον νέο της ρόλο ως «Χλόη» στη σειρά Άγιος Έρωτας όσο και για τον έρωτα που αποδείχθηκε τοξικός στη ζωή της. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ γνώριζε τον παπά Νικόλα λίγες ώρες, έτρεξε κοντά του να ζητήσει βοήθεια. Γιατί το έκανε αυτό; […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε για τη μετάβαση από την […] The post Δανάη Παππά: «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δανάη Παππά: «Αυτός ο έρωτας ήταν τοξικός και δεν μου βγήκε σε καλό»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για το ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σύνδεση του ρόλου της με τον «παπά Νικόλα»: «Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στο δρόμο, να […] The post Δανάη Παππά: «Αυτός ο έρωτας ήταν τοξικός και δεν μου βγήκε σε καλό» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Θησείο: Άγνωστοι πυρπόλησαν μεσιτικό γραφείο

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: "Καλό παιδί, αλλά κάνει ένα λάθος"

Σκυλακάκης στην Απογευματινή για ΝΟΚ: "Λύση εντός της νοµολογίας και χωρίς να ζηµιώνεται κανένας"

Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό: Βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης - Ποιοι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες και πολιτικοί συμμετείχαν

Επίθεση στο Μαγδεμβούργο: Η ακροδεξιά σχεδιάζει διαδήλωση και οι αντίπαλοί της αντιδιαδηλώσεις

Famagusta: Ρίγη συγκίνησης στο φινάλε με την ειρηνική πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας - "Δεν ξεχνώ"