Τζέιμς Χάρντεν: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί σε μένα» (vid)

15:19 - 05/10/2024

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε δηλώσεις μετά την πρώτη προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς και ουσιαστικά επανέλαβε αυτό που είχε πει τέτοιον καιρό την περσινή σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η μεγάλη «ιδέα» του Χάρντεν: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω μου»

Ο Τζέιμς Χάρντεν με δηλώσεις του μετά την πρώτη προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς επανέλαβε αυτό που είχε πει τέτοιον καιρό την προηγούμενη σεζόν.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Χάρντεν… ξαναχτύπησε: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω μου»!

Αναμφίβολα, ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ένας από τους σούπερ σταρ του ΝΒΑ που συχνά-πυκνά συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του, τόσο για τις μαγικές κατά καιρούς εμφανίσεις του, όσο όμως και για τις… ιδιαίτερες δηλώσεις του. Στο πλαίσιο της πρώτης φετινής προπόνησης των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο «Μούσιας» δεν δίστασε να… παινέψει τον εαυτό του και […] The post Ο Χάρντεν… ξαναχτύπησε: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω μου»! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Ολυμπιακός: Η πρώτη εικόνα για τους τραυματίες, πιο δύσκολα για τη Στεάουα οι Κάρμο και Τσικίνιο

Ολυμπιακός: Σημαντικό πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες εάν κλείσουν με νίκες το 2024!

Μπακασέτας: «Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Παίκτης στο «Πες τη Λέξη» κέρδισε 195.000 ευρώ και τρελάθηκε: Με κομμένη την ανάσα όλοι στο στούντιο της ΕΡΤ (vid)

Μεντιλίμπαρ: «Ξεπεράσαμε την απόδοση που είχαμε με τον ΠΑΟΚ, ο Ροντινέι είναι εγγύηση»