Η Ευγενία Σαμαρά για τη μητρότητα: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία»

14:46 - 05/10/2024

«Έχω μια φοβία στο να γίνω μητέρα και πρέπει μέσα μου να την ξεπεράσω», λέει η Ευγενία Σαμαρά. Η Ευγενία Σαμαρά ήταν σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Mega «Έχω παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί ως μητέρα, αλλά και για το θέμα της μητρότητας. ... Περισσότερα To άρθρο Η Ευγενία Σαμαρά για τη μητρότητα: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Σαμαρά: "Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία"- Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας

Η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας τον νέο της ρόλο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια…

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τη νέα σειρά του Mega To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ρωσία θέλει να συνεχίσει να προμηθεύει με φυσικό αέριο την Ευρώπη

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τη Βέκια Σινιόρα

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα Χριστούγεννα

Βαθμολογία Super League: Στην τέταρτη θέση η ΑΕΚ, κερδισμένοι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Δείτε φάσεις και γκολ

«Η Διώρυγα του Παναμά μας ανήκει» λέει ο πρόεδρος της χώρας μετά τις απειλές Τραμπ

ΑΕΚ – Λεβαδειακός 1-1: Ο Μήτογλου «έσωσε» στις καθυστερήσεις το βαθμό για την Ένωση στη Super League