Η Ευγενία Σαμαρά για τη μητρότητα: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία»
14:46 - 05/10/2024
«Έχω μια φοβία στο να γίνω μητέρα και πρέπει μέσα μου να την ξεπεράσω», λέει η Ευγενία Σαμαρά. Η Ευγενία Σαμαρά ήταν σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Mega «Έχω παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί ως μητέρα, αλλά και για το θέμα της μητρότητας. ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ευγενία Σαμαρά για τη μητρότητα: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευγενία Σαμαρά: "Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία"- Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας
Η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας τον νέο της ρόλο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια…
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕυγενία Σαμαρά: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τη νέα σειρά του Mega
To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, υπάρχει μια φοβία» – Η απάντηση στο ενδεχόμενο της μητρότητας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr