Διαμαντοπούλου: "Θα φέρω πίσω στο ΠΑΣΟΚ τους κεντρώους" - "Προσβλητική" χαρακτήρισε την αναφορά Δούκα σε "δεκανίκι της ΝΔ"

01:00 - 05/10/2024

"Ο πρόεδρος ενός κόμματος χρειάζεται να έχει γνώσεις και έργο. Έχω υπηρετήσει νομάρχης, Υπουργός και Επίτροπος. Πιστεύω ότι έχω το "πακέτο" να μην είμαι απλά πρόεδρος αλλά και η επόμενη πρωθυπουργός" συμπλήρωσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 73χρονο μπροστά στην εγγονή του - Εκτός κινδύνου ο ηλικιωμένος

ΗΠΑ: Η περιπέτεια μιας… χαμένης γάτας - Ταξίδεψε 2 μήνες και 1.448 χιλιόμετρα στην Καλιφόρνια

Σοκ στην Αυστραλία: Αστυνομικός σκότωσε με taser 95χρονη με άνοια - "Την πέτυχα"

Λίβανος: Τα 12 σημεία της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ - "Παράθυρο" για Γάζα "βλέπουν" Μπάιντεν-Μακρόν, πάντοτε ορατός ο κίνδυνος ανάφλεξης

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος: "Έγινε ταυτόχρονη πρόταση γάμου" - Οι αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή"

Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε Λίβερπουλ - Ρεάλ, Champions League και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο βόλεϊ