«Βουλιάζει» στο οργανωμένο έγκλημα η Αϊτή - Συμμορία δολοφόνησε 70 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 βρέφη

21:46 - 04/10/2024

Βία χωρίς τέλος στην Αϊτή! Συμμορία ενόπλων δολοφόνησε «τουλάχιστον 70 ανθρώπους», ενώ ο αρχηγός της κατηγόρησε τα θύματα και την κυβέρνηση. Ένοπλοι, μέλη της συμμορίας «Γκραν Γκριφ» που τρομοκρατεί την Αϊτή, σκότωσαν τουλάχιστον 70 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τρία βρέφη. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι περνούσαν από μία πόλη της Αϊτής, γαζώνοντας τους κατοίκους με αυτόματα ... Περισσότερα To άρθρο «Βουλιάζει» στο οργανωμένο έγκλημα η Αϊτή - Συμμορία δολοφόνησε 70 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 βρέφη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αναστασία Παντούση: Δεν έχω πάει ποτέ με τη λογική γενικότερα στη ζωή μου

Αθλητικές μεταδόσεις με Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ και Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

Ελένη Φουρέιρα για τα παιδικά της Χριστούγεννα στην Αλβανία: «Δεν ήμασταν καλά οικονομικά»

Ναταλία Γερμανού: «Οι χωρισμοί δεν ήρθαν όλοι από εμένα, υπήρξαν δυο – τρεις που πλάνταξα στο κλάμα»

Η γερμανική κυβέρνηση ζητά από την UniCredit να αποχωρήσει από την Commerzbank

Ποιες θα είναι οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στον απόηχο των εξελίξεων στη Συρία