Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση – Έτσι είναι σήμερα η «χρυσή» κληρονόμος
19:13 - 04/10/2024
Εξαιρετικά σπάνιες είναι πλέον οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση, της «χρυσής» κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα είναι 39 ετών και η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία της. «Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δεν μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου, «εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Γαλλία».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση: Πώς είναι σήμερα, δείτε νεα φωτογραφία που κυκλοφόρησε
Δείτε νέα φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση. Μία φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση κυκλοφόρησε, τρία χρόνια μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση. Η χρυσή κληρονόμος μοιάζει αγνώριστη σε στιγμιότυπο που έχει προστεθεί σε παρουσίαση του γαλλικού ομίλου supermarket, όπου έχει επενδύσει. Δείτε τη φωτογραφία Σε αυτό, η Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται με καστανά μαλλιά, ενώ είναι φανερά […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση: Πώς είναι σήμερα, δείτε νεα φωτογραφία που κυκλοφόρησε.
Διαβάστε το στο fimes.grΑγνώριστη η Αθηνά Ωνάση – Έτσι είναι σήμερα η «χρυσή» κληρονόμος
Αθηνά Ωνάση: Εξαιρετικά σπάνιες είναι πλέον οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση, της «χρυσής» κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα είναι σήμερα 39 ετών και η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία της.
«Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου, «εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά σε αλυσίδα σουπερμάρκετ σ
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr