Ράνια Θρασκιά: «Δεν θέλω να προσκαλέσω τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση»
18:46 - 04/10/2024
«Ως ιστορικός ηγέτης, νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τη φωνή του» επισημαίνει η Ράνια Θρασκιά για τον Αλέξη Τσίπρα. Στην εσωτερική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή αρχηγού, στις υποψηφιότητες που έχουν μέχρι σήμερα ανακοινωθεί για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί (04.10.2024) η Ράνια Θρασκιά στην εκπομπή ... Περισσότερα
To άρθρο Ράνια Θρασκιά: «Δεν θέλω να προσκαλέσω τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράνια Θρασκιά: «Δεν θα στηρίξω τον Απόστολο Γκλέτσο σε αυτή τη φάση»
Η Ράνια Θρασκιά μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.Η Ράνια Θρασκιά μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.Ειδικότερα, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno το πρωινό της Παρασκευής (4/10), κάνοντας τα δικά της σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό του κόμματος. «Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡάνια Θρασκιά: «Δεν θα στηρίξω τον Απόστολο Γκλέτσο σε αυτή τη φάση»
Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου μίλησε η Ράνια […]
The post Ράνια Θρασκιά: «Δεν θα στηρίξω τον Απόστολο Γκλέτσο σε αυτή τη φάση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr