Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα - "Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά στην Έλενα Ακρίτα: «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες»
«Προσωπικά, τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν», είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για τις εκρηκτικές δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα. Για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τις δυσκολίες που έχει περάσει λόγω του επαγγέλματός της, τις διακρίσεις φύλου και τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα, μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παναγοπούλου σήμερα το πρωί (04.10.2024) στην εκπομπή Buongiorno. ... Περισσότερα
To άρθρο Η Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά στην Έλενα Ακρίτα: «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitH Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά για την Έλενα Ακρίτα: Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες
Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχτηκε από την Έλενα Ακρίτα για την ενδυματολογική της επιλογή στο Προεδρικό Μέγαρο. «Υπάρχουν πολλοί που σου απευθύνονται και φαντασιώνονται ότι κάνετε διάλογο. Δεν θα τους δώσω αυτή τη χαρά. Λένε αυτό που λένε, κρίνονται για αυτό που λένε και δεν θέλω να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό για να απαντήσω σε κακεντρέχειες», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου. «Δεν δέχτηκα κριτική από βουλευτές για την εμφάνισή μου στο Προεδρικό Μέγαρο, δέχτηκα από μια βουλευτίνα. Γενικώς δεν έχω απαντήσει και ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που προσωπικά μού είναι αδιάφο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά πρώτη φορά στην Έλενα Ακρίτα: «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες και γόβες»
Η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 4/10 στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» και απάντησε μεταξύ άλλων στην έντονη κριτική που δέχτηκε από την Έλενα Ακρίτα για την ενδυματολογική της επιλογή στο Προεδρικό Μέγαρο. Αρχικά, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε: «Υπάρχουν πολλοί που σου απευθύνονται και φαντασιώνονται ότι κάνετε διάλογο. Δεν θα τους δώσω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα – «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή 4/10. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια,
To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για την Έλενα Ακρίτα – «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr