Νίκος Βέρτης: Όσο περνά ο καιρός θα ήθελα παιδιά, αλλά γεννηθήτω το θέλημά Tου
16:18 - 04/10/2024
Δεν είναι ότι κρύβω την προσωπική μου ζωή, η δική μου οπτική είναι ότι όταν πάω σπίτι μου, πρέπει να σβήσουν τα φώτα, δήλωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: «Θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου»
«Έχουν υπάρξει άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με πρόδωσαν. Δε πειράζει, αυτά είναι μέσα στη ζωή, συμβαίνουν», είπε ο Νίκος Βέρτης. Για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, την προσωπική του ζωή που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τους ανθρώπους που τον έχουν προδώσει, μίλησε σήμερα το πρωί (04.10.2024) στην ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Βέρτης: «Θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝίκος Βέρτης: «Θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου»
Ο Νίκος Βέρτης μίλησε σε συνέντευξή του για την αγαπημένη του και το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά στο μέλλον
Διαβάστε το στο GazzettaΝίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά αλλά «γεννηθήτω το θέλημά του»
Ο Νίκος Βέρτης έδωσε συνέντευξη στη Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο […]
The post Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά αλλά «γεννηθήτω το θέλημά του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Βέρτης: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου»
Για την επιθυμία του να αποκτήσει κάποια στιγμή παιδιά, αλλά και την επιλογή του να κρατά
To άρθρο Νίκος Βέρτης: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr