Συγκλονίζει ο πατέρας του Ιωνά Καρούση - «Θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της ειρήνης»
14:19 - 04/10/2024
Ο θάνατος του Ιωνά Καρούση έχει σκορπίσει ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλονίκη με τους συγγενείς και τους φίλους του αδικοχαμένου 26χρονου, που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, να είναι συντετριμμένοι. Σήμερα Παρασκευή (04.10.2024) ο πατέρας του Ιωνά Καρούση μίλησε στο Open TV, Δημήτρης Καρούσης, αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο του γιο που πέθανε από ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο πατέρας του Ιωνά Καρούση - «Θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της ειρήνης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο πατέρας του Ιωνά Καρούση: "Πίστευε ότι υπάρχει ο δρόμος της ειρήνης και της αγάπης, ακόμα και για τους εχθρούς"
"Ο Ιωνάς πάντα πίστευε ότι ο δρόμος της ειρήνης και της αγάπης, ακόμα και για τους εχθρούς" υποστήριξε ο Δημήτρης Καρούσης
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκλονίζει ο πατέρας του Ιωνά που δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ – «Θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της ειρήνης»
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Καρούσης, πατέρας του αδικοχαμένου Ιωνά που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Ισραήλ. Ο διακεκριμένος νευρολόγος ανέφερε ότι ο γιος του πίστευε πάντα στην ειρήνη και την αγάπη και πως «θυσιάστηκε σαν μάρτυρας αυτής της ιδεολογίας». Αναλυτικά όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN «Ο Ιωνάς πάντα πίστευε ότι υπάρχει ο δρόμος της ειρήνης και της αγάπης, ακόμα και για τους εχθρούς. Πίστευε πολύ στο ιδεολογικό μήνυμα του Χριστού, πίστευε ότι είναι αυτό που μπορεί να φέρει κοντά όλους τους ανθρώπους. Αυτή η αγάπη και η πίστη. Δυστυχώς, το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας αυτής της ιδεολογίας», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡαγίζει καρδιές ο πατέρας του Ιωνά Καρούση -«Δεν είχε εκατοστό κακίας μέσα του, θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της ειρήνης»
Το Σάββατο το μεσημέρι η κηδεία του στην Ιερουσαλήμ
Διαβάστε το στο thebest.gr