Ζαχαριάδης: Όποιος θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα πάει 30 υπογραφές, αναρτά το πόθεν έσχες του και τελειώνει

13:54 - 04/10/2024

«Εγώ νομίζω ότι όταν κάπου δεν λέει ότι είσαι υποψήφιος, δεν είσαι υποψήφιος. Άμα θέλεις να είσαι υποψήφιος είναι πολύ απλό. Λες: “γεια σας, είμαι ο Γιώργος και θέλω να είμαι υποψήφιος”», σχολίασε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαχαριάδης: Όποιος θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα πάει 30 υπογραφές, αναρτά το πόθεν έσχες του και τελειώνει

'Δεν μπορεί να παίζουμε για εσωκομματική κατανάλωση, ότι κάποιοι είναι λίγο με τη διαπλοκή και κάποιοι δεν είναι', είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ζαχαριάδης: Όποιος θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα, πάει 30 υπογραφές, αναρτά το πόθεν έσχες του και τελειώνει

Στο βίντεο της υποψηφιότητας Κασσελάκη και τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή Newsroom του ΕΡΤNews. «Εγώ νομίζω ότι όταν κάπου δεν λέει ότι είσαι υποψήφιος, δεν είσαι υποψήφιος. Άμα θέλεις να είσαι υποψήφιος είναι πολύ απλό. Λες: “γεια σας, είμαι ο Γιώργος και θέλω να είμαι υποψήφιος”», σχολίασε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης. O ίδιος εξήγησε πως: «προφανώς λέω να πάει να γραφτεί ο κόσμος στις οργανώσεις, να έχουμε ζωντανές οργανώσεις, αλλά θέλουμε ζωντανές οργανώσεις, για να έχουμε ζωντανά δευτεροβάθμια όργανα, για να έχουμε ένα ζωντανό, παρεμβατικό κόμμα στην κοινωνία, να έρθουν κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πέντε συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με εικονικές εταιρείες που έκανε απάτες με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης - 12 συλλήψεις

Το ενδυματολογικό μήνυμα του νέου ΥΠΕΞ της Συρίας - Με κοστούμι και γραβάτα, μακριά από το στιλ των τζιχαντιστών

Σοκαριστική εικονα της διαλυμένης BMW που σάρωσε πάνω από 200 ανθρώπους στο Μαγδεμβούργο - Πώς ο ψυχίατρος εκμεταλλεύθηκε τα κενά ασφαλείας

Φτιάχνουμε 9 επικά γιορτινά πιάτα βήμα βήμα

Συνεργάτης του αλ Τζολάνι ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Συρίας