Τζάκρη: Μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

13:27 - 04/10/2024

«Θέλουν να συμβολίσουν επί της ουσίας πως όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται», είπε η Τζάκρη, αναφερόμενη στη χθεσή συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν»

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε στην χθεσινή (03.10.2024) επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. «Μετά τις 7 Σεπτέμβρη στην Πολιτική Γραμματεία που έγινε μετά την πρόταση μομφής κατά ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζάκρη: Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω στην ΠΓ – Όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται

«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο», επισήμανε η Θεοδώρα Τζάκρη

Διαβάστε το στο in.gr

Τζάκρη: Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω στην Πολιτική Γραμματεία – Τιμωρείται όποιος είναι με τον Κασσελάκη

«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο», επισήμανε η Θεοδώρα Τζάκρη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εξαλλη η Τζάκρη: Μου κλείνουν και το μικρόφωνο όταν μιλάω στην ΠΓ - Όποιος είναι με τον Κασσελάκη τιμωρείται

Η Θεοδώρα Τζάκρη εμφανίστηκε βέβαιη για την επανεκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γερμανία: Κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου αντιμετωπίζει ο Σαουδάραβας ψυχίατρος

Εβάν Φουρνιέ: Αποθέωσε την φέτα και ο κόσμος του στέλνει σακούλες με το ελληνικό τυρί - Φωτογραφία

Πεπ Γκουαρδιόλα: Επικό τρολάρισμα στον Καταλανό με την «Κραυγή» του Μουνκ - Φωτογραφία

Μαρία Μπεκατώρου: Μια περίοδο δεν έλεγα σχεδόν ποτέ «όχι» γιατί ένιωθα από ανασφάλεια ότι αυτό με κάνει αρεστή

Πέντε συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με εικονικές εταιρείες που έκανε απάτες με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης - 12 συλλήψεις