Τζάκρη: Μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
13:27 - 04/10/2024
«Θέλουν να συμβολίσουν επί της ουσίας πως όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται», είπε η Τζάκρη, αναφερόμενη στη χθεσή συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν»
Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε στην χθεσινή (03.10.2024) επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. «Μετά τις 7 Σεπτέμβρη στην Πολιτική Γραμματεία που έγινε μετά την πρόταση μομφής κατά ... Περισσότερα
To άρθρο Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤζάκρη: Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω στην ΠΓ – Όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται
«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο», επισήμανε η Θεοδώρα Τζάκρη
Διαβάστε το στο in.grΤζάκρη: Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω στην Πολιτική Γραμματεία – Τιμωρείται όποιος είναι με τον Κασσελάκη
«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο», επισήμανε η Θεοδώρα Τζάκρη
Διαβάστε το στο tanea.grΕξαλλη η Τζάκρη: Μου κλείνουν και το μικρόφωνο όταν μιλάω στην ΠΓ - Όποιος είναι με τον Κασσελάκη τιμωρείται
Η Θεοδώρα Τζάκρη εμφανίστηκε βέβαιη για την επανεκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε το στο thetoc.gr