Γιώργος Ψυχογιός κατά Κασσελάκη: Ήρθε στην Κορινθία χωρίς ενημέρωσή μου, το αφήνω στην κρίση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ

13:09 - 04/10/2024

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ενημέρωσε ούτε τον ίδιο, ούτε τους τομεάρχες του κόμματος, ούτε τα όργανα του κόμματος στον νομό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψυχογιός κατά Κασσελάκη: Ήρθε στο Ξυλόκαστρο χωρίς καμία ενημέρωσή μου

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη στρέφεται με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος μετέβη στην Κορινθία χωρίς καμία ενημέρωσή του. Ειδικότερα ο Γιώργος Ψυχογιός ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Ξυλόκαστρο ενώ ο ίδιος έκανε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. «Κι επειδή το κόμμα μας – που έχω υπηρετήσει για 25 χρόνια, πολύ πριν και χωρίς καμία επιδίωξη για αξιώματα (!) – βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να το προστατέψω. Αφήνω αυτή την πρακτική του Στ. Κασσελάκη στην κρίση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας και της κορινθι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εθνική Ελλάδας: Live η κλήρωση για τα μπαράζ του Nations League

«Ο Λάθος άνθρωπος, στο Λάθος μέρος, τη Λάθος στιγμή» ή όταν η ανθρώπινη βλακεία γίνεται φονική

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εγώ είπα το πρώτο δελτίο της ελεύθερης τηλεόρασης, όχι η Λιάνα Κανέλλη

Μητσοτάκης: Συνάντηση με κατοίκους της πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους - Το Δημόσιο αναλαμβάνει την αποκατάσταση

Στον εισαγγελέα έφτασε ο Νίκος Ρωμανός - Συγκέντρωση 50 ατόμων έξω από την Ευελπίδων

Καλάθι Χριστουγέννων: Πότε αναμένεται και τι θα περιλαμβάνει