Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal»

11:46 - 04/10/2024

Ο Κρατερός Κατσούλης επανέλαβε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Κατερίνα Καραβάτου. Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο Buongiorno του Mega για τα παιδιά του, τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και για το λόγο που δεν παρουσίασε το “Deal” στον Alpha, αν και όπως φαίνεται υπήρξαν τους ... Περισσότερα To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον Χρήστο Λυσσέα για τη σχέση με τα παιδιά του, την προσωπική του ζωή αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον Χρήστο Λυσσέα για τη σχέση με τα παιδιά του, την προσωπική του ζωή αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.Όπως ανέφερε σε πρώτο χρόνο: «Η σχέση με τα παιδιά μου, είναι μια ζωντανή σχέση, η πιο σημαντική σχέση της ζωής μου, η πιο αγαπημένη. Το έχω πει πολλές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Χρήστος Μουζακίτης υπέγραψε μέχρι το 2030 στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται: Είμαι σε φάση να δώσω αγάπη σε ένα παιδί

«Όταν τα εμπόδια ξεπερνιούνται, μια αληθινή σύνδεση γεννιέται»: Νέα καμπάνια επικοινωνίας από την Telekomκαι την COSMOTE

Mega φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 100.000 ευρώ

Euroleague: Non stop μπασκετική δράση τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο στο παρκέ του Novasports

Προβλέψεις για άνοδο στη τιμή σιταριού, καλαμποκιού, χυμού πορτοκαλιού