Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal»
11:46 - 04/10/2024
Ο Κρατερός Κατσούλης επανέλαβε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Κατερίνα Καραβάτου. Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο Buongiorno του Mega για τα παιδιά του, τη σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και για το λόγο που δεν παρουσίασε το “Deal” στον Alpha, αν και όπως φαίνεται υπήρξαν τους ... Περισσότερα
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία για το Deal» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι»
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον Χρήστο Λυσσέα για τη σχέση με τα παιδιά του, την προσωπική του ζωή αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον Χρήστο Λυσσέα για τη σχέση με τα παιδιά του, την προσωπική του ζωή αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.Όπως ανέφερε σε πρώτο χρόνο: «Η σχέση με τα παιδιά μου, είναι μια ζωντανή σχέση, η πιο σημαντική σχέση της ζωής μου, η πιο αγαπημένη. Το έχω πει πολλές […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι»
Με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τον
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr