Απόστολος Γκλέτσος: Αν βγει πρόεδρος ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ τον διαγράφω

09:01 - 04/10/2024

«Αν ήμουν εκεί όταν τους είπε "κουκουλοφόρους," θα τον είχα πάει στην Αστυνομία», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκλέτσος: Αν βγει ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ τον διαγράφω την άλλη ώρα

Όπως είπε έχει συγκεντρώσει τηλεφωνικά τις 30 υπογραφές για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για Τσίπρα, Πολάκη και Αχτσιόγλου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Αν βγει ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ τον διαγράφω την άλλη ώρα

Έτοιμος να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας πως έχει συγκεντρώσει τις 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που αποτελούν προϋπόθεση. «Σαφέστατα θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζεύω τις υπογραφές, αύριο – μεθαύριο θα τελειώσω, θα τις μαζέψω τις απαιτούμενες 30 υπογραφές, ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Αν βγει ο Κασσελάκης φεύγω, αν βγω εγώ τον διαγράφω την άλλη ώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Λεπέν: Απειλεί εκ νέου με πρόταση μομφής την κυβέρνηση του Μισέλ Μπαρνιέ - "Διαφωνούμε με την αύξηση φόρων"

Η ΔΕΗ αναδεικνύει την αόρατη πραγματικότητα των γυναικών με αναπηρία θυμάτων έμφυλης βίας

Η COSMOTE και η Telekom στηρίζουν τις γυναίκες gamers και τις στέλνουν στο EPF Bootcamp στη Γερμανία για να γίνουν eSports Pro Players

Θεσσαλονίκη: Στις 30 Νοεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Αλλαγή χρονιάς με DJs για πρώτη φορά στον Λευκό Πύργο

Μπάιντεν: Γεμάτο συγκίνηση το αποχαιρετιστήριο πάρτι του στον Λευκό Οίκο (Βίντεο)

Αµαλιάδα: Οι επιβαρυντικές µαρτυρίες και το ποινικό παρελθόν της Ειρήνης - Πλουτισµός, trafficking, λάθη, κενά και καταθέσεις φωτιά για τα πέντε νεκρά παιδιά