Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Αρνήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις τους

08:37 - 04/10/2024

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξαν παντρεμένοι και απέκτησαν δύο παιδιά. Χώρισαν και σήμερα οι σχέσεις τους, δεν είναι οι καλύτερες. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε μπροστά στις κάμερες ότι οι σχέσεις του, με την Σίσσυ Χρηστίδου, δεν έχουν εξομαλυνθεί. Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι υπάρχει χώρος και χρόνος για την προσωπική του ζωή, με τα δύο ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Αρνήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί

Aυτή την περίοδο είμαι σε μια φάση που είμαι στα καλά μου και ψυχολογικά και γενικά, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξέφρασε τη χαρά του που περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, ωστόσο, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου παραμένουν τεταμένες - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί

Aυτή την περίοδο είμαι σε μια φάση που είμαι στα καλά μου και ψυχολογικά και γενικά, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί»

Τον Θοδωρή Μαραντίνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή, με τον To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι σχέσεις μας με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν εξομαλυνθεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αγγελική Νικολούλη: Το σακάκι που επέλεξε έβαλε «φωτιά» στο Twitter - «Το μπορντό είναι σκοτεινή απόχρωση του κόκκινου»

Δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια πλοίων προς το Αιγαίο λόγω θυελλωδών ανέμων – Σε ποια λιμάνια ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Super League: Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στην αγωνιστική του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου και επιδόματα

Ναταλί Κάκκαβα για το εργασιακό bullying που δέχτηκε: Αυτό με τρέλανε, είχα αυπνίες και ημικρανίες

Λουξ: Πιθανή επένδυση σε νέο εργοστάσιο στην Τρίπολη – Επαναπλασάρισμα της Cola