Κατερίνα Τσάβαλου: «Το διαζύγιο το πήρα και λίγο σαν αποτυχία»

22:03 - 03/10/2024

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast @Star To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Το διαζύγιο το πήρα και λίγο σαν αποτυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Τσάβαλου: Ήξεραν όλοι για τον χωρισμό μου και κανείς δεν είπε τίποτα

“Μου πέρασε από το μυαλό, όταν ήταν οι εκπομπές στον αέρα, να μην βγει τότε για να μην γίνει θέμα” δήλωσε η Κατερίνα Τσάβαλου. Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου στο Breakfast@star και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και μίλησε για το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της και τον χωρισμό της. Ειδικότερα, η Κατερίνα ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: Ήξεραν όλοι για τον χωρισμό μου και κανείς δεν είπε τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα ως αποτυχία το διαζύγιο μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Μάλιστα. Ανάμεσα […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα ως αποτυχία το διαζύγιο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας