Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες»

21:28 - 03/10/2024

Το μπαούλο με τις παιδικές αναμνήσεις άνοιξε η Τζένιφερ Άνιστον, βγάζοντας από μέσα και ελληνικές οικογενειακές «τραγωδίες». Η Τζένιφερ Άνιστον, κάθισε στο αναπαυτικό, δερμάτινο κάθισμα της εκπομπής του Jimmy Kimmel το βράδυ της Τετάρτης (02.10.2024) και εκεί μίλησε και για τα παιδικά της τραύματα. Η 55χρονη σταρ των «Friends» αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη ανάμνηση από ... Περισσότερα To άρθρο Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – “Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες”

Εξομολόγησε που… ξάφνιασε από την Τζένιφερ Άνιστον

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρέιφ Φάινς: «Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις εκλογές στις ΗΠΑ επειδή είπε την καλύτερη ιστορία»

Ελλάδα – Σκωτία: Το προφίλ της αντιπάλου της γαλανόλευκης στα πλέι οφ ανόδου του Nations League

Σταϊκούρας: Το πρώτο τρίμηνο του 2025 η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

Ελεύθερη η Ειρήνη Μουρτζούκου: Αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου η δίκη της

Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων από ρυθμίσεις στα ασφαλιστικά ταμεία

Σουηδία: «Δεν μας φοβίζουν οι πυρηνικές απειλές του Προέδρου Πούτιν – Συνεχίζουμε την στήριξη στην Ουκρανία»