Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες»

21:28 - 03/10/2024

Το μπαούλο με τις παιδικές αναμνήσεις άνοιξε η Τζένιφερ Άνιστον, βγάζοντας από μέσα και ελληνικές οικογενειακές «τραγωδίες». Η Τζένιφερ Άνιστον, κάθισε στο αναπαυτικό, δερμάτινο κάθισμα της εκπομπής του Jimmy Kimmel το βράδυ της Τετάρτης (02.10.2024) και εκεί μίλησε και για τα παιδικά της τραύματα. Η 55χρονη σταρ των «Friends» αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη ανάμνηση από ... Περισσότερα To άρθρο Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – “Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες”

Εξομολόγησε που… ξάφνιασε από την Τζένιφερ Άνιστον

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ εντάσσεται ανοιχτό πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας 30 ετών και άνω

Πέθανε ο Αντώνης Αλεξανδρής σε ηλικία 102 χρόνων: Ήταν ένας από τους τελευταίους κρατουμένους των στρατοπέδων συγκέντρωσης

Μπάνκι για το Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: «Η άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης απαιτεί έξτρα προσπάθεια»

Ισραήλ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διαφθορά ο Νετανιάχου – Tο χρονικό της δικαστικής υπόθεσης

Σκυλακάκης στην COP29: Η κλιματική κρίση απαιτεί να δαπανηθούν τεράστια ποσά

Tulsi Gabbard: Η αντι-woke επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών του Τραμπ που έχει κάνει «τούρκο» τον Ερντογάν