Μπόρις Τζόνσον: «Βρήκα κοριό στο μπάνιο μου μετά από επίσκεψη του Νετανιάχου»

21:03 - 03/10/2024

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Unleashed», ότι η ομάδα ασφαλείας εντόπισε μια συσκευή υποκλοπής, αφότου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χρησιμοποίησε την προσωπική του τουαλέτα στο…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκάλυψη Τζόνσον στο νέο του βιβλίο: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου

Στο νέο του βιβλίο, «Unleashed», ο πρώην πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε συσκευές υποκλοπής στις τουαλέτες του υπουργείου Εξωτερικών την περίοδο που κατείχε ο Τζόνσον το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αποκάλυψη Τζόνσον στο νέο του βιβλίο: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου

Στο νέο του βιβλίο, «Unleashed», ο πρώην πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε συσκευές υποκλοπής στις τουαλέτες του υπουργείου Εξωτερικών την περίοδο που κατείχε ο Τζόνσον το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε στο βιβλίο του πως βρήκε κοριό στο μπάνιο του μετά την επίσκεψη του Μπενιαμίν Νετενιάχου

Ενώ η κατάσταση στη Μέση Ανατολή «φλέγεται», ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έριξε περισσότερο «λάδι» στη φωτιά άθελά του, αποκαλύπτοντας στο βιβλίο του ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, του «φύτεψε» έναν κοριό στο μπάνιο του. Στο νέο του βιβλίο «Unleashed», ο Μπόρις Τζόνσον έγραψε πως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τον επισκέφθηκε το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε στο βιβλίο του πως βρήκε κοριό στο μπάνιο του μετά την επίσκεψη του Μπενιαμίν Νετενιάχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου» – Τι αποκαλύπτει ο Μπόρις Τζόνσον

Το 2017 ο «Μπίμπι» είχε επισκεφθεί το γραφείο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών - Μέρες αργότερα βρέθηκε μία συσκευή ακρόασης στην τουαλέτα

Διαβάστε το στο in.gr

Βρετανία: «Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου» αποκαλύπτει ο Μπόρις Τζόνσον

Το 2017 ο «Μπίμπι» είχε επισκεφθεί το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών στη Βρετανία – Αργότερα βρήκαν μια συσκευή ακρόασης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μπ. Τζόνσον: Βρέθηκε συσκευή ακρόασης στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου

Μια συσκευή ακρόασης βρέθηκε στο προσωπικό μπάνιο του Μπόρις Τζόνσον στο Υπουργείο Εξωτερικών, αφού είχε χρησιμοποιηθεί από τον Μπένιαμιν Νετανιάχου, ισχυρίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας. Όπως μεταδίδει η Telegraph,… Μπ. Τζόνσον: Βρέθηκε συσκευή ακρόασης στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αποκάλυψη από τον Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο μου μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο "Unleashed", ο Τζόνσον αναφέρει ότι είχε βρεθεί κοριός στην προσωπική του τουαλέτα στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, μετά την επίσκεψη Νετανιάχου

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο του έπειτα από επίσκεψη του Νετανιάχου

Σε μία αποκάλυψη προχωρά ο Μπόρις Τζόνσον στο νέο του βιβλίο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο του έπειτα από επίσκεψη του Νετανιάχου

Μπόρις Τζόνσον: Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο του έπειτα από επίσκεψη του Νετανιάχουekomninou Thu, 03/10/2024 - 23:01

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε «κοριό» στο μπάνιο του μετά από επίσκεψη του Νετανιάχου

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί το 2017 και όπως λέει ο Τζόνσον μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι είχε βρεθεί κοριός στο μπάνιο του

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

MED9: Τετραμερής συνάντηση με πρωτοβουλία Μελόνι - Ποιοι συμμετείχαν

Ο Τραμπ πάει στην Ωρόρα - Την πόλη που κατήγγειλε ότι έχουν καταλάβει ένοπλες συμμορίες μεταναστών

Στουρνάρας: Ενεργός ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών για την κλιματική κρίση

Βόλος: Αδέσποτο σκυλί έστειλε στο νοσοκομείο 5χρονο - Του επιτέθηκε ενώ έπαιζε

Το πρώτο περιπολικό Tesla Cybertruck «εγκαινίασε» η Αστυνομία στην Καλιφόρνια

4+1 δράσεις του Δήμου Αθηναίων για την τρίτη ηλικία