Αν. Διαμαντοπούλου από Αθήνα: Έχω ένα τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ

20:53 - 03/10/2024

Το τριπλό σχέδιό της για την Ελλάδα , την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ και την προοδευτική παράταξη, παρουσίασε, απόψε, η Άννα Διαμαντοπούλου σε πολυπληθές ακροατήριο φίλων και υποστηρικτών μας στη κεντρική… Αν. Διαμαντοπούλου από Αθήνα: Έχω ένα τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Διαμαντοπούλου: Το τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ

Τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα,την κοινωνία,το ΠΑΣΟΚ και την προοδευτική παράταξη, παρουσίασε η Άννα Διαμαντοπούλου σε πολυπληθές ακροατήριο φίλων και υποστηρικτών μας στη κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στην Αθήνα. Όπως τόνισε αρχικά η Άννα Διαμαντοπούλου «κάθε μέρα και περισσότερο αποδεικνύουμε ότι Μπορούμε Ξανά να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή. Να δώσουμε ένα Νέο Όραμα στην Νέα ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Διαμαντοπούλου: Το τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κεντρική εκδήλωση Διαμαντοπούλου στην Αθήνα: Έχω ένα τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε πως το πολιτικό διακύβευμα αυτής της εσωκομματικής διαδικασίας που ξεπερνά πλέον τα στενά κομματικά όρια

Διαβάστε το στο in.gr

Άννα Διαμαντοπούλου: «Ζητώ τη ψήφο σας γιατί έχω τριπλό σχέδιο: Για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠαΣοΚ»

«Στις 6 Οκτωβρίου εκτός από Πρόεδρο του ΠαΣοΚ οι πολίτες θα αποφασίσουν και για την/τον επόμενο/η πρωθυπουργό της πατρίδας μας» τόνισε κατά την προεκλογική της συγκέντρωση η Άννα Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε το στο tovima

Άννα Διαμαντοπούλου: «Ζητώ την ψήφο σας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω ένα τριπλό σχέδιο: Για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ»

Το τριπλό σχέδιό της για την Ελλάδα , την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ και την προοδευτική παράταξη, παρουσίασε, απόψε, η ‘Αννα Διαμαντοπούλου σε πολυπληθές ακροατήριο φίλων και υποστηρικτών μας στη κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στην Αθήνα. «Κάθε μέρα και περισσότερο αποδεικνύουμε ότι Μπορούμε Ξανά να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή. Να δώσουμε ένα Νέο Όραμα στην Νέα […] Το άρθρο Άννα Διαμαντοπούλου: «Ζητώ την ψήφο σας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω ένα τριπλό σχέδιο: Για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άννα Διαμαντοπούλου: «Ζητώ την ψήφο σας για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ»

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε την κεντρική της ομιλία στην Αθήνα.

Διαβάστε το στο real.gr

Διαμαντοπούλου: Έχω ένα τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ - Ζητώ τη ψήφο σας

Η κ. Διαμαντοπούλου επανέλαβε πως στις 6 Οκτωβρίου εκτός από Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι πολίτες θα αποφασίζουν και για την/τον επόμενο/η πρωθυπουργό της πατρίδας

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: ΟΤΕ και Τράπεζες «έριξαν» την Αθήνα

ALUMIL: Ενισχύει την παρουσία της στον Καναδά – Νέες συνεργασίες και συμμετοχή σε πρωτοποριακά έργα

Παρίσι: Επί ποδός 5.500 αστυνομικοί ενόψει του αγώνα Γαλλία – Ισραήλ

Θ. Σκυλακάκης στην COP29: Η αποτελεσματικότητα έχει απόλυτη προτεραιότητα στις πολιτικές μας για το κλίμα

ΕΠΟ: Πριμ και στον Μπάλντοκ

Τα 7 τατουάζ του νέου υπουργού Αμυνας του Τραμπ